Tule yleiskummiksi!

Voit muuttaa lasten elämän pysyvästi

Koulutuksen avulla orpolapsilla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteensa ja kasvaa oman maansa kehittäjiksi. Yleiskummina olet turvaamassa lasten koulunkäyntiä ja hyvinvointia.

Pysyviä muutoksia 15 €:lla kuukaudessa

Yleiskummina toimit kaikkien lähes 400 lapsen yleisen hyvinvoinnin tukijana. Tukesi käytetään mm. ruoka-, terveys-, tukiopetus- ja harrastuskuluihin. Zimbabwessa koulunkäynti on maksullista ja yleiskummituen avulla kouluun pääsevät myös ne lapset, joilla ei ole omaa kummia turvaamassa koulunkäyntiä.

Yleiskummituki (150 €/v.) kattaa mm.:

 • kahdensadan lapsen päivittäisen ruuan

 • kahdeksan lapsen terveydenhoitokulut tai

 • kymmenen lapsen vuotuisen IT-opetuksen toimintakeskuksella

Tuki suoraan lasten hyväksi

Zimbabwen Aids Orvot ry tuen avulla Dzivarasekwan köyhässä lähiössä asuvat 400 orpolasta pääsevät kouluun ja heidän hyvinvoinnistaan huolehditaan. Yhdistyksemme on suomalaisten perustama ja toiminta kentällä on suomalaisten projektinvetäjien käsissä. Tuloksellinen kehitysyhteistyö on jatkunut jo yli 20 vuotta. Vapaaehtoisuus ja pienet hallinnolliset kulut takaavat sen, että kaikkien lahjoittajien tuki käytetään suoraan lasten hyväksi.

Päivittäinen ateria omassa toimintakeskuksessa

Lapset tulevat toimintakeskukselle päivittäin ruokailemaan, tekemään läksyjä ja harrastamaan. Huolehdimme myös lasten perusterveydenhoidosta ja tarjoamme mahdollisuuden it-, tuki- ja ympäristöopetukseen.

Saat kerralla 400 kummilasta!

Yleiskummina saat kerralla lähes 400 kummilasta. Pääset seuraamaan zimbabwelaisten lasten arkea ja näet miten tuellasi saadaan aikaan pysyviä muutoksia lasten elämässä. Yleiskummina annat lapsille avaimet parempaan huomiseen.

 

Tule nyt yleiskummiksi - ja lahjoita orvoille parempi tulevaisuus!

 

Liity yleiskummiksi näin:
 

 • Lähetä sähköpostia zim-orvot@hotmail.com ja kerro, että haluat tulla yleiskummiksi. Ilmoita yhteystietosi (nimi, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

 • Maksa kummimaksu yhdistyksen pankkitilille

  • Tilitiedot: Zimbabwen Aids-orvot ry, tilinumero 174530-61640 ja IBAN:
   FI7617453000061640, Swift/Bic: NDEAFIHH

  • Viitenumero: 1119

  • Voit maksaa maksun kertamaksuna 150 €, tai kymmenenä 15 €:n suuruisena kuukausieränä.

 • Kummiutesi alkaa heti, ja alat saada tietoa kenttätyöstämme orpolasten parissa.

Tutustu toimintaamme näillä sivuillamme. Voit myös lähettää sähköpostia pääsihteerillemme Oili Wuolteelle: oili.wuolle(at)gmail.com

Yhdistyksen rahankeräyslupa, nro POL-2015-1543, voimassa 1.5.2015 - 30.4.2017 Suomessa, pl. Ahvenenmaa.