Tule tukijaksi

Anna lahjaksi parempi tulevaisuus!

Tukesi avulla orpolapset saavat mahdollisuuden koulutukseen ja parempaan elämään. Tukesi käytetään lyhentämättömänä toimintaamme Zimbabwessa, suoraan lasten hyväksi. Voit tukea toimintaamme lahjoituksilla, ottamalla oman kummilapsen tai ryhtymällä yleiskummiksi, jolloin tukesi käytetään kaikkien lasten hyväksi.

Ryhdy kummiksiTule yleiskummiksiLahjoita

Kummina turvaat lapsen koulunkäynnin

Haluatko ryhtyä zimbabwelaisen orpolapsen kummiksi? Kummina toimit lapsen tärkeänä tukijana ja varmistat hänen koulunkäynnin jatkumisen. Kummina pääset seuraamaan miten tuellasi saadaan aikaan pysyviä muutoksia kummilapsesi elämässä. Ryhdy kummiksi!

Tule yleiskummiksi - saat kerralla lähes 400 kummilasta!

Yleiskummina tukesi käytetään kaikkien lastemme hyvinvoinnin palveluihin. Tuellasi katetaan lasten ruoka-, terveys-, tukiopetus- ja harrastuskuluja. Liity nyt yleiskummiksi vain 15 eurolla kuukaudessa!

Kohdelahjoituksella tuet haluamaasi aluetta toiminnassa

Tuemme lasten hyvinvointia ja kehittymistä monipuolisesti. Kohdelahjoitukset päivittäiseen ruokailuun, terveydenhuoltoon, syntymätodistusten hankintaan, IT- ja tukiopetukseen sekä monipuoliseen virkistystoimintaan ja ympäristökasvatukseen menevät kaikkien lasten hyväksi. Lisätietoa kohdelahjoituksista.

Liity yhdistyksen jäseneksi, ja auta meitä auttamaan

Yhdistyksemme toimii Suomessa täysin vapaaehtoisvoimin. Jäsenmaksuilla katamme hallintokulut Suomessa, joten liittymällä yhdistyksemme jäseneksi mahdollistat toimintamme Suomessa, ja autat meitä keräämään varoja lasten hyväksi. Liity yhdistyksen jäseneksi tästä.

Yhdistyksen rahankeräyslupa, nro RA/2017/591, voimassa 1.5.2017 - 30.4.2019 Suomessa, pl. Ahvenenmaa.

 

ZIMBABWEN Aids-orvot ry on avannut Pay Pal-tilin, joka mahdollistaa erityisesti ulkomailta saatavien lahjoitusten helpon maksamisen. Voit maksaa korttimaksuna, tai jos sinulla on oma Pay Pal-tili, voit maksaa sen kautta.

 

“Älä ikinä menetä toivoasi tai luovuta. Usko itseesi ja ole kärsivällinen..." - Rachel 23 v.


Lue, kuinka Rachelin elämä muuttui kun hän pääsi kouluun.