Blogit

Tälle sivulle on koottu vapaaehtoisten ja työharjoittelijoiden blogeja, joiden kautta pääset kurkistamaan zimbabwelaiseen arkeen ja juhlaan Dzikwan toimintakeskuksella.

Afrikan tähteä etsimässä

Bloggaajina Anna, Laura ja Veera, kolme sosionomi opiskelijaa Metropolian Ammattikorkeakoulusta, Helsingistä. Opiskelijat halusivat kokea jotain uutta ja paeta Suomen pakkasia, joten he lähtivät suorittamaan toisen työharjoittelunsa Zimbabween.Opiskelijat kertovat työharjoittelukokemustensa lisäksi myös seikkailuistaan muualla Afrikassa. Afrikan tähteä metsästäessämme matkan varrelta voi löytyä niin timantteja kuin rosvojakin!

Annan, Lauran ja Veeran blogiin klikkaat tästä

Jenni ja Sara

Long way home

Kaksi elämänjanoista sosionomiopiskelijaa Metropoliasta lähtivät hakemaan Zimbabwesta uusia tarinoita kerrottavaksi ja kokemuksia jaettavaksi työharjoittelun merkeissä. (Syyskuu 2014->)

Saran ja Jennin blogiin tästä

Satu Zimbabwessa

Tuore ylioppilas Satu lähti toteuttamaan haavettaan vapaaehtoistyöstä ja samalla tapaamaan kummilastaan. (elo-lokakuu 2014).

Sadun kokemuksista luet täällä.

Kaiken maailman unelmat

Seinäjoen lukion KOMPPI-hankkeessa tutkitaan suomalaisten ja zimbabwelaisten nuorten tulevaisuuden haaveita. Böogissa kerrotaan ryhmän matkasta Zimbabween ja "Tulevaisuuden unelmat" työpajoista paikallisen lukion opiskelijoille.

Komppilaisten blogiin tästä.

Ruwa discovering the world

A volunteer telling about the small and big life experiences in Dzikwa and Zimbabwe. (August-November 2014)

You can find Kukka's blog here:

Sata päivää Zimbabwessa

Tässä Metropolian Elinan ja IIsan omaan blogi 3 kk työharjoittelusta orpolastemme parissa, toukokuun lopusta elokuun loppuun 2014.

This blog is mainly in Finnish, written by two Finnish students from Metropolia University of Applied Sciences doing their study-related work attachment at Dzikwa.

Iisa, Levita & Elina