Koulu - Tee meille Päivätyökeräys!

9.9.2017

Hyvä rehtori, opettaja tai oppilaskunnan edustaja,

Joko koulunne on valinnut päivätyökeräyskohteen? Lähestymme teitä, koska Zimbabwen Aids-orvot ry tarvitsee kipeästi apuanne orpolasten hyvinvoinnin takaamiseksi. Osa teistä pääsi myös keväällä tapaamaan yhdistyksen globaalikasvatuksen ”laulavan lähettilään”, Letwin Chakanetsan, joka kertoi oppilaillenne aikuistuvan orpotytön haasteista vahvan perinnekulttuurin ja modernin yhteiskunnan ristipaineissa.


Yhdistyksemme tukee n. 400 syrjäytymisvaarassa olevan, koulunkäynnistä innostuneen orpolapsen peruskoulutusta ja yleistä hyvinvointia vapaaehtoistyöllä ja lahjoituksilla. Rakentamamme toimintakeskus tarjoaa lapsille lounaan, paikan missä tehdä läksyjä, oppia tietotekniikkataitoja, pelata pallopelejä, harrastaa tanssia tai musiikkia, saada tukiopetusta, hakea puhdasta vettä ja tietysti tavata kavereita. Hallinnolliset kulut ovat pieniä ja katetaan jäsenmaksuilla eli päivätyökeräyslahjoitukset menevät lyhentämättöminä apua tarvitseville.

 

Lisätietoja: zimorvot.org/miten-voit-auttaa/tee-paivatyokerays/ ja www.facebook.com/zimbabwenaidsorvot

Tarjoamme kolme konkreettista keräyskohdetta:

1) Toimintakeskuksen tarjoama päivittäinen lounas lapsille

2) Aurinkosähkön lisääminen lasten toimintakeskuksessa

3) Tukiopetuksen oppikirjat seuraaviksi vuosiksi

Yhdistyksen pankkitiedot: Zimbabwen Aids-orvot ry, Nordea, Swift NDEAFIHH, IBAN FI76 1745 3000 0616 40

Tarjoamme myös apua päivätyökeräykseen eli täältä voit kopioida kirjeen työnantajille / vanhemmille, markkinointimateriaalia sekä päivätyökeräyslomakkeen opiskelijoille / työnantajille. Mahdollisuuksien mukaan hankimme myös jonkun, joka on toiminut vapaaehtoisena toimintakeskuksessa koulullenne kertomaan lisää kohteesta.

Olkaa yhteydessä allekirjoittaneeseen, mikäli lähdette talkoisiin ja haluatte auttaa Zimbabwen Aids-orpoja. Näin saatte koulullenne oman viitenumeron, joka kohdistuu valitsemaanne keräyskohteseen.

Lämpimin yhteistyöterveisin,

Anna Puhakka

Espoon yhteislyseon lukion englannin lehtori ja Zimbabwen Aids-orvot ry:n päivätyökeräysyhteyshenkilö

s-posti: anna.e.puhakka@gmail.com, puh. 050 599 5169

 

Peter Rehnström, Oili Wuolle ja Seppo Ainamo

Zimbabwen Aids-orvot ry:n puheenjohtaja ja perustajat